
Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında 27 Ekim Pazartesi günü sahasında Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Nuri Asan Tesisleri’nde teknik direktörü Thomas Reis yönetimindeki antrenman 1 saat sürdü. Antrenmana ısınma koşusu ile başlayan futbolcular, günü dar alanda çift kale maçla tamamladı.
Sakatlıkları bulunan Olivier Ntcham, Tanguy Coulibaly ve Bedirhan Çetin idmana katılmadı. Bu oyuncuların durumları hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak, teknik direktör Thomas Reis’in bu oyuncuların sağlık durumları hakkında detaylı bilgi vermesi bekleniyor.
Samsunspor, ligde 10. haftaya girerken 14 puanla 8. sırada bulunuyor. Çaykur Rizespor ise 13 puanla 10. sırada yer alıyor. Bu maç, her iki takım için de ligdeki konumlarını iyileştirme fırsatı sunuyor.

Samsunspor’un Çaykur Rizespor ile oynayacağı maç, iki takımın ligdeki geçmiş rekabetinin yanı sıra, mevcut form durumları göz önüne alındığında, oldukça çekişmeli geçmesi bekleniyor. İki takım arasındaki maçlar genellikle yüksek tempoda ve gollü geçiyor.
Bu sezon Süper Lig’de dikkat çeken performans sergileyen Samsunspor, Çaykur Rizespor karşısındaki galibiyetle üst sıralara doğru yaklaşmayı planlıyor. Takımın teknik direktörü Thomas Reis, oyuncularının motivasyonunu yüksek tutarak, zorlu maçta başarılı bir performans sergilemeyi hedefliyor.