
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde meydana gelen trajik bir kazada, bir otomobil TIR’a arkadan çarparak demir yığını haline dönüştü. Kaza, Kütahya-Tavşanlı yolu 12’inci kilometresindeki Şahmelek rampası mevkisinde geçtiğimiz gece saatlerinde gerçekleşti. İbrahim Aras (51) yönetimindeki 43 UZ 883 plakalı otomobil, aynı istikamette seyir halinde olan Ahmet İlçi idaresindeki 54 SH 480 plakalı TIR’a arkadan çarptı.

Kaza sonucunda otomobil, TIR’ın altına girerek adeta hurdaya döndü. Çevredekilerin ihbarı üzerine hızla olay yerine sevk edilen polis, sağlık ve itfaiye ekipleri, sürücüyü kurtarma çalışmalarına başladı. İtfaiye görevlileri, otomobilde sıkışan sürücü İbrahim Aras’ı dikkatlice çıkararak sağlık personeline teslim etti. Ancak yapılan ilk kontrolde Aras’ın hayatını kaybettiği tespit edildi.
Kaza ile ilgili soruşturma devam ederken, olayın nedenleri ve olası sorumlular hakkında detaylı incelemeler yapılıyor. Bu tür kazaların önlenmesi için sürücüler, özellikle uzun mesafe yolculuklarında dikkatli olma ve takip mesafesini korumaya özen göstermelidir.
Bu kaza, Tavşanlı ilçesinde son yıllarda meydana gelen ölümlü trafik kazalarından biri oldu. Yetkililer, sürüş güvenliği ve trafik kurallarına uyum konusunda vatandaşları sürekli uyarmaya devam ediyor.