İnegölspor, Beykoz’u 3-1 Yendi

İnegölspor, Beykoz’u 3-1 Yendi
Yayınlama: 12.10.2025
4
A+
A-

İnegölspor, 2’nci Lig Beyaz Grup 8’inci hafta karşılaşmasında sahasında konuk ettiği Beykoz Anadolu Spor’u 3-1 yendi. Bu galibiyetle İnegölspor, ligdeki puanını 14’e yükseltti ve grupta 5’inci sırada yer aldı.

Maça hızlı başlayan İnegölspor, Yasin Ozan’ın 25’inci dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol olmadı. İkinci yarıda Kerem Dönertaş’ın 60’ıncı dakikada attığı golle İnegölspor, 2-0 öne geçti. Beykoz Anadolu Spor, Ozan Papaker’in 75’inci dakikada penaltıdan attığı golle farkı 1’e indirdi. Ancak İnegölspor, Taha Cebeci’nin 90+2’nci dakikada attığı golle maçı 3-1 kazandı.

İnegölspor’un teknik direktörü, takımın bu sezonki performansını değerlendirirken, “Takımımın gösterdiği mücadele ve kazanma azmiyle gurur duyuyorum. Bu galibiyet, bizim için çok önemliydi ve ligdeki konumumuz açısından büyük bir adım attık.” dedi.

Beykoz Anadolu Spor’un teknik direktörü ise, “İnegölspor’u galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum. Takımımın ikinci yarıdaki performansı beni üzdü, ancak önümüzdeki maçlarda toparlanacağız.” ifadelerini kullandı.

Bu sonuçla İnegölspor, ligdeki 3’üncü galibiyetini elde etti. Beykoz Anadolu Spor ise 4’üncü mağlubiyetini yaşadı.

İnegölspor, önümüzdeki hafta ligde 6’ıncı sırada yer alan Edirnespor ile karşılaşacak. Beykoz Anadolu Spor ise 7’nci sırada yer alan Kırklarelispor ile mücadele edecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.