Drift Ateşi Ceza ile Söndü

Drift Ateşi Ceza ile Söndü
Yayınlama: 21.10.2025
0
A+
A-

KOCAELİ’nin Gebze ilçesinde, düğün konvoyunda otomobille drift atan sürücüye 52 bin 187 TL cezai işlem uygulanırken, ehliyetine 60 gün süreyle el konuldu.

Gebze ilçesi D-100 kara yolu geçişinde düğün konvoyundaki bir otomobilin sürücüsü, aracıyla drift attı. O anlara ilişkin görüntülerin sosyal medya platformlarında paylaşılması üzerine Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Ekipler, sürücü ve otomobili tespit etti. Sürücüye 52 bin 187 TL para cezası uygulanırken, ehliyetine de 60 gün süreyle el konuldu.

Drift, özellikle gençler arasında popüler olan, ancak trafik kurallarını ihlal eden bir eylem. Trafik güvenliği açısından risk oluşturan bu davranış, sık sık polis tarafından denetleniyor.

Son zamanlarda sosyal medyada viral olan drift videoları, gençler arasında “güvenlik” ve “eğlence” tartışmalarını tetikledi. Bazıları bu eylemlerin “eğlence” olduğunu savunurken, diğerleri trafik güvenliğini tehlikeye attığını düşünüyor.

Gebze’deki olay, düğün konvoyunda drift atan sürücünün ceza almasıyla sonuçlandı. Bu olay, trafik kurallarına uyulması gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.